| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Magda nowicjusz
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 09:46 Temat postu: fitness / siłownia |
|
|
czy znacie jakiś fajny fitness/siłownię w okolicy?
a może ktoś chodził/chodzi na AWF do Olimpus'a albo na Broniewskiego do Fitnesslandu i może się podzielić opinią?
pozdr. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 09:46 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
adam.h. gaduła
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 10:29 Temat postu: Re: fitness / siłownia |
|
|
http://www.calypso.com.pl/
W WolaParku - nie ma problemów z parkingiem, sympatycznie i niedrogo, chodzę tam na siłownię  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzej ***

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magda nowicjusz
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 12:52 Temat postu: |
|
|
dzięki za info.
a nie wiecie moze, czy zamiast tego fitnessu na Rodziny Połanieckich powstanie jakiś nowy?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SUFLERKA stary wyga
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 14:27 Temat postu: |
|
|
Magda ja chodziłam do Olimpusa - na AWF-ie.
I bardzo sobie cenię to miejsce. Kompetentna obsługa, zajęcia na których czujesz, że naprawdę ćwiczysz ... bo są prowadzone przez profesjonalistów.
W każdym innym fitness klubie czułam - że nie umywa sie do Olimpusa - naprawdę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magda nowicjusz
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 10:43 Temat postu: |
|
|
dzięki za pomysł muszę to sprawdzić ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wagi nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:55 Temat postu: |
|
|
A mi sie w Olimpusie nie podobalo. Bylo dosc duszno, sporo ludzi, co chwila ktos sie wtrynial nie pytajac czy sie skonczylo serie a laweczki przy urzadzeniach chyba dawno nie czuly na sobie zadnych srodkow myjacych bo przynajmniej z czesci wydobywal sie dosc intesywny fetorek. Do tego albo trzeba doplacac za parking albo spacerowac z Al. Zjednoczenia.
Moja zona byla w fitmisiu i mowi, ze jest super w fitmisiu, o ktorym ktos pisal wczesniej. ceny niestety juz nie takie super  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miro gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 17:47 Temat postu: ja od miesiaca chodze na siłownię przy Conrada 13 |
|
|
ja od miesięca chodzę na siłownię przy Conrada 13 (pawilon nad Rossmanem) i bardzo sobie chwalę. Karnet 8 wejść w miesiącu kosztuje 80 pln. Obsługa bardzo miła i kompetentna (z mojego punktu widzenia - ja pojawiłem się tam raczej jako wrak niż sportowiec i ich rola polegała na uchronieniu mnie przed zrobieniem sobie krzywdy - udało się!) Właśnie się zastanawiam nad zwiększeniem abonamentu.
Osobiście gorąco polecam.
Strona internetowa: http://www.skystudio.waw.pl/ _________________ Marzena i Mirek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
incydo nowicjusz
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 14:47 Temat postu: |
|
|
| Zajrzyjcie sobie do S4 na Świetlików. Ja tam chodzę od 2 miesięcy i nie narzekam - a jesetm gosc wymagajacy:D. Powiem inaczej - poziom ceny karnetów do jakości jest bardzo dobrze dobrany i to jest dla mnie najważniejsze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 14:47 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |